Grupp & Event

Här hittar ni våra flexibla gruppbokningar för sällskap som vill testa på lite olika upplevelser. Vi har också helhetslösningar som gör att ni kan lägga er tid på andra saker när ni har någon eller något att fira! Barnkalas, festarrangemang, specialanpassade turneringar och svensexa/möhippa är några exempel på vad vi kan erbjuda.

Barnkalas

Vi erbjuder barnkalas i förmånliga paket. Hos oss får barnen ( och föräldrar om barnen tillåter och tid finns!) uppleva Virtual Reality i ett anpassat program för just er!

I samråd med oss ger vi er möjlighet att välja vilka upplevelser som ni vill bjuda era gäster på för ett annorlunda koncept varje gång.
Låt oss göra jobbet så kan ni njuta av kalaset!

Gruppbokningar

Vi erbjuder paket för grupper som vill ha en flexibel bokning. Passar utmärkt för familjer och vänner som vill spela tillsammans och samtidigt ha en social och trevlig upplevelse där det är minst lika roligt att sitta bredvid och titta på.
Vi hjälper er att hitta rätt upplevelser för er grupp och hjälper till att byta om ni önskar.

Boka på info@entax.ax eller ring oss på telefon: +358(0)40-850 24 45

Grupp Small

40 €/h

1 VR-station
Rek 1-3 personer
ej free-roam spel

Grupp Medium

80 €/h

2 VR-stationer
Rek 2-6 personer
ej free-roam spel

Grupp Large

120 €/h

3 VR-stationer
Rek 3-9 personer
free-roam spel tillgängligt

Grupp X-Large

160 €/h

4 VR-stationer
Rek 4-12 personer
free-roam spel tillgängligt

Så här går det till

10 min

Vi går igenom utrustningen och säkerhetsföreskrifter tillsammans. Vi hjälper er att välja upplevelser som passar just ert sällskap.

upp till 50 min

Speltidens längd varierar beroende på antal deltagare, antal spelarbyten och antal upplevelser. Vi hjälper till under timmens gång utifrån era önskemål.

Övriga event

Festarrangemang, specialanpassade turneringar och svensexa/möhippa är några exempel på vad vi kan erbjuda. Vi skapar ett program skräddarsytt för just er grupp. Kontakta oss med en kort beskrivning av era önskemål så återkommer vi med förslag och idéer!

Sittningar kan anordnas vid bord eller i en mer avslappnad miljö i vår lounge

Pris på förfrågan

Stäng