Upplevelser

Här hittar ni vår nuvarande repertoar! Vi är ensamma i Norden att erbjuda Robot Onslaught och Survive the Night. De är perfekta spel att i grupp uppleva VR för första gången och det är upplevelser vi verkligen rekommenderar!

Kontakta oss gärna om ni vill ha hjälp med att hitta något som passar just er. Vill ni boka en helhetslösning till ert företag eller till ert sällskap/fest/kalas? Titta på sidorna Företag och Event längst upp i menyn!

Samarbete / VR-Escape / Äventyr / Nybörjare / 12+

Escape The Lost Pyramid

Escape The Lost Pyramid är ett Escape-spel i Virtual Reality, som utspelar sig i världen från Assassin’s Creed Origins.

I spelet, kommer 2 eller 4 spelare samarbeta och har 60 minuter på sig att hitta en väg ut ur Nebkas försvunna pyramid. Spelarna får uppleva ett äventyr av episka mått. Ett äventyr som hade varit för farligt eller omöjligt att genomföra i verkligheten.

Spelet är utvecklat av Ubisoft Blue Byte och är nästa generations sociala VR-upplevelse.

Samarbete / VR-Escape / Äventyr / Nybörjare / 12+

Beyond Medusa's Mask

Escape The Lost Pyramid är ett Escape-spel i Virtual Reality, som utspelar sig i världen från Assassin’s Creed Odyssey.

Ni kommer få uppleva ett äventyr av episka mått som om ni hade varit där, 445 år f.Kr i antika Grekland. Aldrig ensamma, i ett lag med 2 eller 4 personer, är det ni som blir hjältarna i ett äventyr som hade varit för farligt eller omöjligt att genomföra i verkligheten.

Spelet är utvecklat av Ubisoft Blue Byte och är nästa generations sociala VR-upplevelse.

Tillgänglig i juni

Free-roam / Samarbete / Skjutspel / Nybörjare / 12+/16+

Robot Onslaught

På 2100-talet kämpar globala jätteföretag med att skydda sin data mot intrång från konkurrenter. Ert huvudkontor är under attack och ni måste skydda er från fiendens robotar som är där för att stjäla er känsliga data. Ni kan samla kraftfulla uppgraderingar till era vapen och placera ut skyddande kraftfällt som hjälper er i er kamp. Ni måste samarbeta tills undsättning kommer. 

Survive the Night

I flera veckor har ert lilla sällskap med överlevare varit på flykt från de odöda. Ni tror att ni har hittat en säker plats för natten, men när mörkret lägger sig hör ni de bekanta ljuden av släpande fötter och gurglande ljud. Ni är inte i säkerhet än! Utrusta er med de vapen ni tidigare har hittat under er färd och hjälp varandra att överleva natten. Glöm inte flicklampan när mörkret kryper närmare…

Samarbete / Skjutspel / Avancerad / 18+

Arizona Sunshine

Du befinner dig i Arizona, USA mitt i zombie-apokalypsen. Du har hört på radion att det finns fler överlevare ute i öknen. Sätt din överlevnadsförmåga på prov och ladda, skjut och spräng dig fram i din kamp mot svärmar av zombies som försöker nå dig. Ett gastkramande spel för den mer avancerade spelaren.

Play Video
Tävling / Musik / Rytmspel / Nybörjare / 7+

Beat Saber

Beat Saber är ett unikt rytmspel i VR, där ditt mål är att svinga dina svärd i takt med musiken och klyva de små kuberna som kommer emot dig. Samtidigt ska du unvika och ducka för de hinder som kommer fram. Varje kub indikerar vilket svärd du ska använda och i vilken riktning…

Play Video
Samarbete / Tävling / Skjutspel / Nybörjare / 12+

Elven Assassin

Spänn era bågar och fyll era koger med pilar och ge er i kast med en bågskytteupplevelse värdig Legolas eller Robin Hood. Ni väljer om ni vill samarbeta eller tävla mot varandra. I båda speltyperna rör ni er fritt i varsin spelyta om 9m² som motsvarar er utkiksplats i spelet och ni byter utkiksplatser med hjälp av pilbågen.

Play Video
VR-Film / Sci-fi / Animerad / Nybörjare / 18+

The Great C

The Great C är baserad på en sci-fi novell av Philip K. Dick vars andra verk ligger bakom storfilmer som Blade Runner, Minority Report och A Scanner Darkly. Filmen utspelar sig i en framtid där de som är kvar utav människosläktet lyder under en allsmäktig kraft, en superdator vid namn The Great C. Det är en spännande historia, fantastiska miljöer och ett kraftfullt soundtrack där du får följa den unga kvinnan Clare…

Play Video
Samarbete / Familj / Nybörjare / 7+

Monsterplants vs Bowling

Monsterplants VS Bowling är en smått kaotisk Virtual Reality upplevelse för barn och vuxna. En eller två spelare måste försvara sitt garage mot muterade växter som kommer rakt emot er. Till er hjälp har ni bowlingklot som ni kastar mot växterna för att krossa dem. Vissa växter förstörs bara av specialklot som ni framställer.

Play Video

Nedan hittar ni vår utökade repertoar för Företags- och Grupp & Eventbokningar, som är valbar tillsammans med ovanstående ordinarie upplevelser.

Tävling / Sport / Nybörjare / 7+

Racket: NX

Tävla mot varandra i en-mot-en matcher i detta Squash-liknande futuristiska bollspel. Ni står inne i en välvd arena och spelar mot varandra i 360-grader. Ni slår vartannat slag i matcher som pågår i 5 min, om inte någon vinner på knockout!

Play Video
Skräck / Party / Nybörjare / 7+

Richie's Plank Experience

Du ställer dig i hissen som tar dig högt upp i en skyskrapa. När hissdörrarna öppnar sig ser du en planka sticka ut från huset. Vågar du kliva ut på den?
Att ’gå på plankan’ får en helt ny innebörd! Är du extra modig så trycker du 666 i hissen…

Play Video
Tävling / Skjutspel / Medium / 12+

Slightly Heroes

Utmana varandra i en-mot-en matcher i detta tecknade skjutspel. Korta matcher med högt tempo gör detta spel perfekt för turneringar eller tävlingssugna som vill ha snabba byten. Svårighetsgraden klassar vi som Medium pga att ni använder vänster handkontroll för att förflytta er i spelet.

Play Video
Skapande / Konst / Avancerad / 7+

Tilt Brush

Här målar du i en 3D-miljö där du kan låta din kreativitet och fantasi flöda. Du kan måla med tredimensionella penseldrag, stjärnor, ljus och eld i en fullkomligt uppslukande värld där möjligheterna är oändliga. Behöver du hjälp med idéer har vi upplevelser som kan visa dig vägen. Ta ett foto av din skapelse och spara den för att titta på vid ett senare tillfälle.

Play Video
Stäng