Free-roam / Samarbete / Skjutspel / Nybörjare

Robot Onslaught / Survive the Night

översikt

Robot Onslaught

På 2100-talet kämpar globala jätteföretag med att skydda sin data mot intrång från konkurrenter. Ert huvudkontor är under attack och ni måste skydda er från fiendens robotar som är där för att stjäla er känsliga data. Ni kan samla kraftfulla uppgraderingar till era vapen och placera ut skyddande kraftfällt som hjälper er i er kamp. Ni måste samarbeta tills undsättning kommer.

Survive the Night

I flera veckor har ert lilla sällskap med överlevare varit på flykt från de odöda. Ni tror att ni har hittat en säker plats för natten, men när mörkret lägger sig hör ni de bekanta ljuden av släpande fötter och gurglande ljud. Ni är inte i säkerhet än! Utrusta er med de vapen ni tidigare har hittat under er färd och hjälp varandra att överleva natten. Glöm inte flicklampan när mörkret kryper närmare…

Spela ett av spelen två omgångar eller kombinera båda.

Detaljer

Pris: 20 €/person inkl. moms
Antal spelare: 2-3
Genre: Free-roam, Samarbete, Skjutspel
Svårighetsgrad: Lämpligt för nybörjare
Språk: Engelska
Längd: ca 20 min för två spelrundor
Headset: HTC VIVE Pro
Åldersgräns: 12+ för Robot Onslaught. 16+ för Survive the Night

Vanliga frågor

Hur går en spelomgång till?
Gruppen försvarar ett område där ni kan röra er fritt tillsammans. Vi rekommenderar en kombinerad upplevelse av båda spelen där Survive the Night kan anses vara något enklare att lära sig och därmed passligt att starta med. Ni har tid innan att utrusta er med de vapen ni önskar och efteråt kan ni jämföra era highscore med varandra.

Därefter spelar ni en runda till, eller förflyttas till Robot Onslaught och genomför det på samma sätt. Vem blir skjutmästaren?

Jag är rädd för de odöda, kan jag skippa det?
Ja, självklart! I det fallet består upplevelsen av två omgångar Robot Onslaught och då kan det vara roligt att se om ni lyckas slå ert rekord från omgång 1 i omgång 2. Denna upplevelse lämpar sig också bra om ni har barn mellan 12-15 år i sällskapet!

Hur explicit är våldet?
I Survive the Night skjuter du mot de odöda och de dör uttryckligen. Det förekommer grönt blod, men inget verklighetstroget. I Robot Onslaught skjuter du mot robotar som exploderar när de dör.

Stäng